Ruotsin Fisketur-videon ensimmäinen osa julkaistaan ma 13.6. – Myös verkkokauppa taas avattu

EDIT: BLOGIPOSTAUS REISSULTA VIELÄ HIEMAN TYÖN ALLA MUTTA TULOSSA KESKIVIIKKONA!

 

Odotus on pian ohi! Kaksiosainen Fisketur-eepos Ruotsin tunturivesiltä saa ensi-iltansa maanantaina (13.6.) klo 20 ensimmäisen osan muodossa! Toinen osa tulee saman viikon sunnuntaina klo 20. Merkkaahan kalenteriin!

more ”Ruotsin Fisketur-videon ensimmäinen osa julkaistaan ma 13.6. – Myös verkkokauppa taas avattu”

Verkkokauppa avattu! – Tee lippistilaus su 8.5 mennessä!

Sain verkkokaupan vihdoin julkaistua pitkällisen pakertamisen ja teknisten haasteiden jälkeen! Myös tuotevalikoima on reilusti kasvanut. Tilattavissa on nyt paljon suunnittelemiani lippiksiä (useita uusia värejä ja malleja!), paitoja, mukeja, canvas-tauluja, julisteita, kangas- ja nahkamerkkejä sekä tarroja. Toivottavasti valikoimasta löytyy mieluista kampetta! Tutustu tuotteisiin ja muista tehdä tilaus ajoissa eli viimeistään 8.5. mennessä.

more ”Verkkokauppa avattu! – Tee lippistilaus su 8.5 mennessä!”

Vätsäri-video julkaistaan kaksiosaisena minisarjana – Traileri ulkona tänään!

Reissutallenne Vätsärin ”Fisketur”-vaellukselta viime kesältä saa vihdoin ensi-iltansa! Vähän pitkäksi meinasi työstäminen venähtää, mutta odotus palkintaankin sitten tuplasti nimittäin materiaalia riitti kahteen noin kolmen vartin jaksoon. Minisarja kantaa nimeä ”Kiehtova Vätsäri”. Ensimmäinen osa julkaistaan Vapaalla jalalla -kanavalla tulevana torstaina 17.6. ja toinen viikko sen perään 24.6. Traileri löytyy Youtubesta ja muista someista tiistai-iltana.

Vaellukselta on tulossa myös blogiteksti heinäkuun alussa, pysyhän kuulolla!

more ”Vätsäri-video julkaistaan kaksiosaisena minisarjana – Traileri ulkona tänään!”

Vierailin Saappaat jalassa -podcastissa – Aiheena retkeilykalastus

Linkki podcastiin alempana!

Sain joulun välipäivinä kutsun Kouvolan Sanomien Saappaat jalassa -podcastin vieraaksi juttelemaan retkeilykalastuksesta ja kalastusvideoiden tekemisestä. Erityislaatuiseksi Matti Tieahon luotsaaman haastattelun teki se, että viritimme äänitysstudion saman kosken rannalle, josta sain vuosia sitten ensimmäisen taimeneni.

more ”Vierailin Saappaat jalassa -podcastissa – Aiheena retkeilykalastus”