Vapaalla jalalla -kauppa

Osta paita ja tuet samalla Vapaalla jalalla -kanavan toimintaa! Iso kiitos!

HUOM! Tarkoitukseni on perustaa nettikauppa, jossa tuotetilaus hoituu suoraan sivujen kautta. Myös paita- ja tuotevalikoima laajenee tulevaisuudessa. Nettikauppa on kuitenkin vielä vaiheessa, joten toistaiseksi tilaaminen onnistuu lähettämällä minulle sähköpostia. Tilaus toimii ns. ”print on demand” -menetelmällä eli minulla ei ole valmista paitavarastoa vaan paidat tehdään tilausten mukaan. Tämän vuoksi toimitusaika on hieman pidempi, yleensä 1-2 viikkoa maksun vastaanottamisesta.

Paitavaihtoehdot:

Molemmat paita-designet ovat itsesuunnittelemiani. Värivaihtoehdot näet alla olevista kuvista. Paidat ovat unisex-mallisia t-paitoja ja kokovaihtoehdot ovat (XS-XL). Malleja on tulossa nettikaupan valmistumisen myötä lisää (esim. naisten ja lasten mallit ja pitkähihaiset).

Hinta ja toimituskulut:

Kaikkien paitojen hinta on 25,90 €. Toimituskulut, 5,90 €, (Suomessa) lisätään tilauksen päälle.

Tilaaminen:

– Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: posti(at)vapaallajalalla.fi.
– Kirjoita viestin aiheeksi ”Paitatilaus”.
– Kirjoita viestiin, minkä paidan tilaat ja minkä koon (XS, S, M, L, XL). Jos jokin toinenkin väri käy, ilmoitathan sen. Joskus joku tietty väri voi olla loppu varastosta. (Jos haluat paidan jonain muuna värinä kuin mitä alla näkyy, kysythän viestillä, niin selvitän löytyykö kyseinen väri.)
– Ilmoita myös omat tietosi: Nimi, osoite, postinumero ja kaupunki sekä puhelinnumero (tietojasi ei käytetä muuhun).

Lähetän sinulle tilausvahvistuksen ja laskun (pikkuviiveestä vastaamisessa ei kannata säikähtää, olen paljon reissussa kesällä).

 

Huom! ”Maisemapaidan” painatus on todellisuudessa hieman suurempi kuin miltä tuotekuvassa näyttää.