Lahjakortti isälle: Merinovillapipo kotiin toimitettuna

46,80 

Lämmin isänpäivälahja tai lahja kelle vaan!

Tuotetunnus (SKU): 0090 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vapaalla jalalla -merinovillapipo on mainio isänpäivälahja. Mutta koska itse tuote ei ehdi juhlapäiväksi, voit sen sijaan ostaa lahjakortin verkkokauppaan pipon tilaamiseen, jolloin lahjan saaja voi itse valita mieleisensä värinkin. Lahjakortti kattaa tuotteen hinnan (39,90€) ja postikulut (6,90€) eli yhteensä 46,80€. Huom. Lahjakortin voi ostaa ja se toimii, vaikka varsinainen ennakkotilausaika pipolle ehtiikin päättyä ennen isänpäivää. Helpottaa kuitenkin tilausmäärän arvioimista, jos ehdit ostaa lahjakortin ennakkotilausajan päättymiseen mennessä eli viimeistään 26.10. Ja tietysti lahjakortin voi antaa lahjaksi ihan muustakin syystä, ei ole rajattu vain isille!

Ostaessasi lahjakortin lähetän sinulle yksilöidyn, toivomasi allennuskoodin sähköpostiisi (tässä menee korkeintaan vuorokausi). Alennuskoodin voit sitten kirjoittaa vaikka isänpäiväkorttiin. Voit keksiä alennuskoodin itse (esim. ONNEAISA) kirjoittamalla se lisätieto-kenttään. Jos jätät kentän tyhjäksi, teen koodin sinulle puolestasi. Kunhan asetan toivomasi alekoodin toimimaan, lähetän koodin sinulle sähköpostitse.

Pipon toimitusaika:
Pipotehtaalta on luvattu toimittaa valmiit pipot minulle tilausten pohjalta viimeistään marraskuun lopulle, jonka jälkeen lähetän ne pikimmiten tilanneille. Pipoa voi siis odotella viimeistään joulukuun alkupuolelle.

Tuotetiedot:
HUOM. Kuvan mallipipossa logomerkkiä ei ole ommeltu pipoon, koska kyseessä on yksittäinen mallikappale tuotteesta. Logomerkki tullaan ompelemaan pipoon, jolloin myös jälki on siistimpi.

  • Materiaali on 100% merinovillaa. Merinovilla siirtää kosteuden pois iholta, on lämmintä ja tuntuu iholla miellyttävältä. Pipo on konepestävä.
  • Suunnittelu ja valmistus toteutetaan täysin kotimaisena tuotantona (logomerkkiä lukuunottamatta).
  • Mitoitukseltaan useimmille päänkooille hyvin istuva ja sopivan napakka. Lämmittävyyttä ja istuvuutta lisää se, että taitososa on kolminkertainen, eli pipon ”helma” on taitettu taitoksen sisään (kts. kuva).
  • Eettinen valinta. Villa on mulesointivapaata. Se takaa, ettei lampaita ole vahingoitettu villan keräämisen yhteydessä.
  • Logomerkin materiaali: 100% genuine leather. Merkki ommellaan kiinni pipon valmistuksen yhteydessä (kuvan mallipipossa ommel vielä puuttuu).

Lisätiedot merinopiposta löydät varsinaiselta tuotesivulta.

Muita ehdotuksia isänpäivälahjaksi löydät tältä sivulta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lahjakortti isälle: Merinovillapipo kotiin toimitettuna”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *