Vapaalla jalalla on julkaistu – Tervetuloa mukaan!

Olen nuoresta asti nauttinut videoiden väsäämisestä ja vielä kauemmin olen viihtynyt vavan varressa koskia ja järviä koluten. Oikeastaan ajatus blogin aloittamiselle lähti siitä, että halusin luoda kanavan, jonka kautta voisin jakaa fiiliksiä ja videoita kala- ja eräreissuilta. Hauduttelin ideaa pitkään, ja nyt on vihdoin korkea aika pullauttaa hajatelma päivänvaloon.

Yritin jokunen päivä sitten pukea sanoiksi kaverilleni, mikä kalastuksessa on niin koukuttavaa. Sepitin jotain siitä, miltä tuntuu taimentärppi perhovavassa hikisen ja hyttysten ininän säestämän vaelluspäivän jälkeen ja kuvailin valtavaa adrenaliiniryöppyä, kun ison hauen kylki pyörähtää pinnassa kitkajarrun laulaessa. (Innokkaasta vaahtoamisestani huolimatta kaverini ei tuntunut vakuuttuvan.) Jälkeenpäin mietin, että syyn voisi kiteyttää myös löytämisen iloon, sillä sitähän kalastus ja luonnossa liikkuminen parhaimmillaan on. Löydät kalaparven, upean maiseman tai uuden vaelluskohteen. Ehkä tässä blogissa kantavana ajatuksena onkin juuri tuo löytäminen.

Luvassa on niin hauen kalastelua Kainuun korpijärvillä mökkimaisemissani kuin perhokalastusta Lapin tunturijoilla. Sen enempää tulevaa sisältöä tuskin kannattaa tässä vaiheessa arvuutella. Sen voin kuitenkin tulevasta paljastaa, että vielä ennen kuin katoan loppuviikosta wlanin kantamattomiin Norjan Lappiin, julkaisen pöytälaatikossa pitkään odotelleen “koko illan elokuvan” viime kesän kalastusvaelluksesta. Jos Lapin maisemat tai erämaakalastelu vähänkään kiinnostaa, suosittelen pysymään kuulolla – maistiainen siitä tulossa jo heti huomenna!

Tervetuloa mukaan!

Ota haltuun myös somekanavat:

Seuraa Instagramissa

Tykkää Facebookissa

Tilaa Youtube-kanava

Pistäthän ihmeessä myös peukkua ja kommenttia videoihin, someen tai tänne blogiin. Ne toimivat mukavina motivaattoreina!

– Oskari


2 thoughts on “Vapaalla jalalla on julkaistu – Tervetuloa mukaan!

Comments are closed.