Video: Kalastusvaellus Norjan Lapissa

Kalastusvaellus Lapissa on ollut viimeisten kesieni ehdoton kohokohta. Ajatus koskenmutkista ja erämaajärvistä, joihin kukaan ei ole kenties koko kesänä Vibraxia tai perhojaan tarjonnut, on kiehtova. Koskaan et voi tietää mitä on luvassa, ja juuri arvaattomuudessa piilee erämaakalastuksen koukuttavuus.

Vaelluksesta on tulossa pidempi postaus vähän myöhemmin (edit. Tekstin löydät täältä.), mutta tässä jo reissuvideo fiilisteltäväksi. Sitä editoidessa ovat istumalihakset olleet kovilla ja ruutuaikasuositukset paukkuneet pahemman kerran, mutta toivottavasti lopputulos maistuu! Jos tykkäät, laitathan peukkua. En pane myöskään pahitteeksi, jos vaikka innostut jakamaan videon erähenkisille kavereille!

(Itseni lisäksi kameran takana hääräsi myös Kivisen Karri ja musiikeista kiitos Juho Kotiaholle!)

Tätä kirjoittaessani olen matkalla jälleen kohti Lappia – kuinkas muutenkaan. Pahoittelen siis jo valmiiksi sitä, etten seuraavan puolentoista viikon aikana pysty vastaamaan mahdollisiin kommentteihin. Toivottavasti palatessani jälleen sivilisaation ja nettiyhteyksien äärelle muistikortit ovat täynnä kitkajarrun säestämää videomateriaalia seuraavaa rainaa varten!