Villi ja vapa

Villi ja vapa -sarja.

Villi ja vapa -sarja on startannut – Poimi viehe- ja varustevinkit ja osallistu arvontaan!

Uusi Villi ja vapa -Youtube-sarja on startannut! Sarjan ensimmäiset viisi jaksoa ilmestyy viikon välein aina sunnuntaisin klo 19 Vapaalla jalalla -Youtube-kanavalla. Kaksi viimeistä jaksoa julkaisen syksymmällä, ajankohta selviää lähempänä. Instagramia ja Facebook-sivua seuraamalla pysyt kärryillä tulevista jaksoista!

Jaksot:

Villi ja vapa -Youtube-sarjassa teen (eli kuka minä?) seitsemän erilaista kalaretkeä eri puolilla Suomea ja Norjassakin piipahdetaan. Välillä nostetaan rinkka selkään ja suunnataan tunturiin punavatsaisen perään ja välillä kalastetaan perinteisempiä kaloja Suomen upeilla järvillä ja joilla. Jaksot on kuvattu kesä-syksyllä 2023.

Maisemien lisäksi myös reissuseura vaihtuu jokaisessa jaksossa. Vieraiksi saan Eetun völjyssä -kanavalta tutun Eetu Kemppasen, Joni Maggan, Mikko ”Mehtämikko” Karjalaisen, Retkireppu-kanavan Peter Tarvaisen, Matias Ahon, Veikka Kauhasen ja Eränkävijän elämää-someja ylläpitävän Arttu Kuirin.

Poimi seuraavasta sarjassa nähtävät tuotevinkit omille kalaretkille ja osallistu sivun lopusta löytyvään arvontaan!

Viehe- ja varustepoimintoja

Tutustu sarjassa nähtäviin vieheisiin ja varusteisiin! Villi ja vapa -sarjan viehe- ja kalastusvälineyhteiskumppaneina toimivat Finlandia Uistin ja Rapala. Klikkaamalla tuotetta pääset valmistajan verkkokauppaan.

 

Vaelluskalastajan pakkiin (Finlandia Uistin)

Poimin tähän sarjassa nähtäviä vieheitä ja pari muuta nostoa silmällä pitäen erityisesti vaelluskalastusta ja lohikalojen kalastusta. Vieheet toimivat hyvin myös ahvenelle ja toki myös hauki niihin iskee. Finlandia Uistimen vieheet tehdään käsin ja valmistetaan Suomessa. Klikkaamalla pääset valmistajan verkkokauppaan!

 

Varmoja valintoja ahvenelle (Rapala)

Erinomaisia ahvenvieheitä, jotka vilahtelevat sarjassa ja olen todennut toimiviksi muussakin kalastuksessa. Klikkaamalla pääset valmistajan verkkokauppaan!

 

Kevyempää isolle hauelle (Rapala)

Nostin tähän ison hauen vieheitä kevyemmästä painoluokasta. Suurimman osan näistä heittämiseen et tarvitse sitä jämerintä haukivapaa. Klikkaamalla pääset valmistajan verkkokauppaan!

 

Varustepoimintoja sarjasta

Poimin tähän mielestäni hyviä varustenostoja, joita näkyy myös läpi sarjan. Klikkaamalla pääset valmistajan verkkokauppaan!

Okuma Ceymar HD
Okuma Ceymar HD

Tämä kela on käytössäni sarjassa. 1000-luokkainen on hyvä valinta ahvenelle/vaellukselle.

13 Fishing Fate V3 -avokelavapa
13 Fishing Fate V3 -avokelavapa

Tämä vapa on itselläni ahven- ja vaelluskäytössä. Erittäin mieluinen!

13 Fishing Fate Quest Travel -avokelavapa
13 Fishing Fate Quest Travel -avokelavapa

Hyvin samantuntuinen kuin Fate V3, mutta menee 4 osaan eli sopii retkelle.

Sufix 91 Braid -kuitusiima
Sufix 91 Braid -kuitusiima

Valitse 0,10-0,14 mm ahvenelle ja vaelluskalaan. Hauelle n. 0,3 mm.

Rapala RCD -taittuva fileointiveitsi
Rapala RCD -taittuva fileointiveitsi

Käsin hiottu, ruostumatonta terästä.

Rapala Pro Guide Medium -venehaavi
Rapala Pro Guide Medium -venehaavi

Tästä löytyy myös L-koko haukikalaan.

Rapala RCD -pihdit
Rapala RCD -pihdit

Laadukkaat pihdit kolmessa koossa.

Rapala RCD -rullamitta
Rapala RCD -rullamitta

Mitta rullautuu kätevästi sisään, 150 cm.

 

Osallistu arvontaan – Pääpalkintona 13 Fishing Fate V3 -vapa ja kasa vieheitä (arvo n. 200 €)!

Arvonnat pyörivät touko-kesäkuussa julkaistavien eli viiden ensimmäisen jakson ajan. Jokaisessa jaksossa on oma ”jaksoarvonta”, jossa palkintona on n. 60€ arvoinen viehesetti yhteistyökumppaneilta (Finlandia Uistin / Rapala). Näitä palkintoja lähtee sarjan aikana matkaan siis yhteensä 5 kappaletta. Viehesetin sisältö vaihtelee kunkin jakson mukaan.

Jaksoarvonta avautuu aina uuden jakson julkaisun yhteydessä ja aikaa osallistua on noin seuraavan jakson julkaisuun saakka eli viikon ajan, jolloin aukeaa jälleen uusi jaksoarvonta. Arvontaan saa ja kannattaakin siis osallistua aina uudestaan jokaisen jakson julkaisun jälkeen! (Voit osallistua kuhunkin jaksoarvontaan vain yhden kerran.)

Lisäksi kaikkien jaksoarvontoihin osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona 13 Fishing Fate V3 -avokelavapa (5–20g) ja kasa vieheitä yhteistyökumppaneilta! Pääpalkinnon arvo on noin 200 €. Jokainen jaksoarvontaan osallistuminen toimii arpalipukkeena eli parannat mahdollisuuksiasi myös pääpalkinnon voittamiseen osallistumalla jokaiseen viiteen jaksoarvontaan.

Arvon kaikkien jaksojen palkinnot sekä pääpalkinnon yhteisesti viimeisen jaksoarvonnan päätyttyä.

JAKSOARVONTA 3

Osallistun arvontaan (JAKSOARVONTA #3)

Osallistumisaikaa on viikko eli arvonta sulkeutuu hieman ennen 4. jakson julkaisua (su 16.6. klo 19). Tämän jälkeen aukeaa taas seuraava jaksoarvonta.


 

Uutuustuotteita Vapaalla jalalla -verkkokaupassa: