Verkkokauppa vihdoin avattu! – Tee tilaus su 8.5 mennessä!

Sain verkkokaupan vihdoin julkaistua pitkällisen pakertamisen ja teknisten haasteiden jälkeen! Myös tuotevalikoima on reilusti kasvanut. Tilattavissa on nyt paljon suunnittelemiani lippiksiä (useita uusia värejä ja malleja!), paitoja, mukeja, canvas-tauluja, julisteita, kangas- ja nahkamerkkejä sekä tarroja. Toivottavasti valikoimasta löytyy mieluista kampetta! Tutustu tuotteisiin ja muista tehdä tilaus ajoissa eli viimeistään 8.5. mennessä.

Verkkokaupan määraikaisuus johtuu siitä, että minulla ei ole valmista tuotevarastoa, vaan teen tilausajan päättymisen jälkeen kaikista tilaamistanne tuotteista yhteistilauksen. Tuotteet toimitetaan sitten ensin itselleni ja siitä sitten lajittelen ja postitan ne tilanneille. Toimitusprosessi vaatii siis hieman aikaa ja tuotantoajatkin ovat joidenkin tuotteiden osalta pitkiä. Tarkempi toimitusinfo on tuotetiedoissa. Kiitos kärsivällisyydestänne – hyvää kannattaa odottaa!

Otin verkkokauppaan käyttöön Klarnan maksupalvelun eli maksaminen on vaivatonta ja turvallista! Tarjolla on myös Klarnan tarjoama 30 päivän maksuaika.

Verkkokaupan tuotto käytetään Vapaalla jalalla -kanavan sisällöntuottoon ja kehittämiseen, joten ostamalla tuet tulevia reissuja ja sisältöjä. Vinkkaathan myös kaverille. Iso kiitos!

Jos sinulla ei ole erityistä tarvetta tuotteille, mutta haluat tukea kanavan toimintaa, voit ostaa vaikka muutaman tarran tai nahka/merkin. Ne ovat vaivattomia postitella, ja siinä mielessä hyvä niin sanottu tukituote. Näitä voi myös lisätä muun tuotetilauksen päälle oman mielen mukaan. 🙂

Pääset verkkokauppaan tästä.


Jätä kommentti